Wijkmanifestatie 2019

12de Editie Wijkmanifestatie ‘De Schooten Leeft’ is er klaar voor!!!
De organisatie van de Wijkmanifestatie de Schooten heeft weer veel werk moeten verzetten om de 12e editie een waar spektakel te laten worden.

Men is inmiddels druk bezig met de laatste ‘puntjes op de i” te zetten om zo op zaterdag 7 september a.s. weer een geweldige festijn te hebben.
We kunnen stellen dat zeker niet alles altijd mee zat, o.a. door de al zwaarder wordende wet- en regelgeving en daarnaast het verkrijgen van financiële ondersteuningen.

Onze Wijkmanifestatie ‘De Schooten Leeft’ vindt dus plaats op ZATERDAG 7 SEPTEMBER 2019 van 10:00 uur tot 16:00 uur.
Alles zal plaatsvinden op en rond de vijver van Heiligharn, in en om winkelcentrum Schooten Plaza, op de Baljuwstraat en rondom de Boerderij.

MARKT

Er wordt er gestreefd naar een 80 tot 100 tal marktkramen welk bijna bereikt zijn, maar er is nog plaatst.
De huurprijs voor een kraam bedraagt € 12,50 per. Nadere informatie en inschrijven op de website: www.flipkosmarkten.nl

PODIA

De podiumprogramma’s bij de vijver Heiligharn en bij de Boerderij  zijn weer gevuld, waaronder een aantal optredens van nationale top.
Zo zullen o.a. Jill Helena, onze lokale topper Drieelle, en Danny Froger, ja-ja de zoon van … optredens in de middag verzorgen op het grote podium aan de vijver. Daarnaast zullen lokale artiesten , groepen en verenigingen optredens verzorgen zoals:
Ineke Bruin, 2Crew4You, Chantastic, Samantha & Jeremy, Morefire, Djeffros, Divino Sports, Piet & Anita, Re-Covered en Vester Weert.
Op het grote podium zal alles gepresenteerd worden door onze vaste presentator Teun van Breda .