Webmaster en copyverwerker gevraagd

Webmaster en copyverwerker gevraagd
Via deze weg wil ik alle organisaties en leden bedanken voor hun bijdrage aan het verenigingsblad en website. Nog 2 maanden en dan ben in alweer 6 jaar actief voor de BVS, maar tijden gaan voor mij veranderen. Ik ga dit jaar weer starten met een opleiding op het sociaal juridisch vlak en heb daarvoor alle tijd nodig om me goed te kunnen focussen.
Om deze reden schrijf ik hier de volgende vacature:

Webmaster en copyverwerker gevraagd
Jou skills:
Goed verstand
Geïnteresseerd in De Schooten
Je wilt iets doen voor de medemens
Je hebt enkele uurtje in de maand over
Je kunt omgaan met microsoft word en publisher
Je weet ook een beetje hoe internet werkt
Dit doe je graag tegen geen enkele vergoeding

Dan zoeken wij jou, ik zal je persoonlijk de ins en outs vertellen van de website en ons verenigingsblad. Je hoeft echt geen expert te zijn, als je met een computer om kan gaan moet dit ook wel lukken.

Bel me even dan maken we een afspraak 0641624891 of
info@samensterker.info
Met vriendelijke groet

Mervin van Dijk